Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

#ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: У ЗВЯГЕЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ МОНІТОРЯТЬ ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ

Дата: 18.07.2024 11:40
Кількість переглядів: 61

В період з 11.07 по 18.07.2024 робочою групою «Прозорість та підзвітність» у Звягельському районі проведено моніторинг тендерних закупівель, оголошених через систему Prozorro.

Ось деякі з них:
• Управлінням житлово-комунального господарства та екології Звягельської міської ради було оголошено тендерну закупівлю на загальну суму 5 756 520,00 грн.
• Чижівською сільською радою були оголошені дві тендерні закупівлі. Наразі укладено один договір та триває подання пропозицій. Сума закупівель складає 3740863,81 грн.
• Комунальне підприємство Звягельської міської ради "ЗВЯГЕЛЬСЕРВІС" оголосило 2 тендерні закупівлі. По одній з них триває класифікація переможця. Загальна сума цієї закупівлі становить 535876 грн. Друга тендерна закупівля була відмінена.
• Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради оголосив тендерну закупівлю на очікувану вартість 520 260,00 грн, але торги не відбулися.
• Відразу дві лікарні району також оголосили тендерні закупівлі та уклали договір. Загальна сума цих закупівель становить 2019024 грн.
Найбільш вартісну закупівлю було оголошено управлінням житлово-комунального господарства та екології Звягельської міської ради на капітальний ремонт вулиці Михайлівської, м. Звягель.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь