Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

Ще 5 угорських громад приєднались до заклику до Орбана щодо переговорів про вступ України в ЄС

Дата: 14.12.2023 09:40
Кількість переглядів: 166

Одна за одною громади Закарпаття, в яких проживає значна частина українських угорців, також відкрито звертаються до Президента Євроради Шарля Мішеля та прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з проханням підтримати початок переговорів про вступ України до ЄС.

 

 

Такі звернення вже оприлюднили БатівськаВеликоберезькаВеликобийганська,  Вилоцька  та Косоньська  територіальні громади.

«Навіть під час повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року, Україна продовжує здійснювати необхідні реформи і залишається вірною своїм євроінтеграційним цінностям», – підкреслюють підписанти, закликаючи всіх лідерів держав-членів ЄС продовжувати підтримувати Україну на шляху до членства в Євросоюзі.

 

Нагадаємо, Спілка словаків Закарпаття також закликала президента Євроради Шарля Мішеля та прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо на майбутньому саміті ЄС підтримати рішення про відкриття з Україною переговорів про вступ до Євросоюзу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь