Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

#Плічопліч: Будівельники з Житомирщини відбудовують село Трифонівка Херсонської області

Дата: 31.08.2023 09:27
Кількість переглядів: 110

#Плічопліч: Будівельники з Житомирщини відбудовують село Трифонівка Херсонської області

Фото без опису

Будівельники з Житомирщини в рамках проєкту “Пліч-о-пліч”, ініційованого Президентом Володимиром Зеленським, відбудовують село Трифонівка Херсонської області.

 

Упродовж двох місяців десять бригад з Житомирської області працюють у населеному пункті, зосереджуючись на відновленні пошкоджених будинків та покрівель перед настанням холодів.

 

На вулицях Вільна, Миру, Степова, Підстанційна й Зелена будівельники відремонтували  будинки, що зазнали пошкоджень через дії російської армії. Також завдяки майстерності будівельників, проводиться демонтаж зруйнованих дахів та відновлення покрівель. Для цього у село постачаються необхідні будівельні матеріали – шифер, брус та інші. Основна мета команди – завершити роботи до настання дощів та холодів.

 

Місцеві мешканці висловлюють щиру вдячність за відновлення своєї рідної місцевості.

 

“Наша головна мета – завершити роботи до початку сезону дощів і холодів. Будівельники працюють на повну потужність: відновлюють покрівлі, роблять капітальний ремонт фасадів житлових будинків, здійснюють їх утеплення та оздоблення. Також ми здійснюємо заміну вікон і дверей у пошкоджених будинках”, – зазначив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

 

Житомирські будівельники разом з місцевими жителями демонструють стійкість і важливість взаємодопомоги у темні часи війни.

 

Разом ми сильні!

Разом ми переможемо!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь