Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

МІСТА ГЕРОЇВ: В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ДО РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ КРАЇНИ ВІД ОКУПАНТІВ.

Дата: 24.03.2023 09:58
Кількість переглядів: 148

Фото без описуДо річниці звільнення понад 1000 населених пунктів у різних областях України стартувала медіа кампанія під назвою «Міста Героїв».

 В рамках кампанії ми відзначаємо не лише конкретні міста, які відіграли ключове значення, а й людей, які стали основою опору у всіх куточках звільненої України.

 Росіяни чомусь вірили, що українці нібито не будуть боротися, але мільйони людей показали окупанту, що Україна не покориться ворогу. В містах та селах дорослі і діти допомагали облаштовувати блокпости, плести маскувальні сітки та готували їжу для наших Сил оборони. Ми бачили і те, як голіруч українці намагались зупинити техніку ворога. Такі приклади опору забезпечили те, що українці у єдності вистояли і почали звільняли нашу землю.

 Кожен цивільний поруч з нашими Силами оборони пліч-о-пліч визволяли свої домівки, свої міста та села від окупантів.

 Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усьому світу, що Україна може перемогти у цій війні.

 Звільнівши Північ, українці побачили, що окупанта можна вигнати. Сили оборони продовжили рух звільнення на півдні України. Звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України  звільнивши Харківщину, ми отримали впевненість, що можемо звільнити всю нашу землю.

 Але початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей.

 Росіяни стверджували, що їхня втеча з Київщини – це “акт доброї волі”. Цими заявами вони намагалися прикрити ганебність своєї поразки, яку цілком і повністю забезпечили Сили оборони і безпеки України своїми відважними та вмілими діями.

 Звільнення Півночі та стійкість України були забезпечені зокрема і завдяки багатьом звичайним людям, які допомагали Силам оборони і безпеки. Це – волонтери, журналісти, транспортники і багато-багато інших, хто забезпечував оборонців, допомагав людям, викривав позиції окупанта, привертав увагу світу тощо. Від перших годин повномасштабного вторгнення війна для українців стала дійсно народною війною, наші міста стали містами героїв, наші села стали селами героїв – людей, які допомагали вистояти одне одному і державі.

 #МістаГероїв – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили близьких та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь