Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

Бізнес без бар’єрів: створюймо разом рівні можливості для всіх українців

Дата: 14.03.2023 08:57
Кількість переглядів: 95

Бізнес без бар’єрів: створюймо разом рівні можливості для всіх українців

Фото без опису

Хочете вести бізнес із повагою до людини, працевлаштувати без бар’єрів, одним словом – розвивати безбар’єрність, але не знаєте з чого почати? Існує кілька важливих кроків, які варто врахувати на самому початку.

Вивчайте кейси бізнесів, які вже мають досвід у реалізації безбар’єрних рішень та проєктів.

Не знаєте, як краще, аби комфортно було всім? Запитайте у співробітників, клієнтів. Залучайте фахівців, зокрема й представників громадянського суспільства, громадські організації.

Бізнеси, що хочуть зробити безбар’єрність частиною своєї стратегії розвитку і інтегрувати її принципи у корпоративну культуру, можуть знайти відповіді на свої запитання у розділі «Бізнес без бар’єрів» на порталі Дія.Бізнес.

Рік тому, у лютому, його було презентовано на Diia Summit. Коли через кілька тижнів після запуску розділу почалася повномасштабна війна, його було доповнено спеціальною сторінкою – «Бізнес без бар’єрів» у воєнний час». У ньому учасники спільноти, українські та міжнародні компанії, діляться своїми великими добрими справами задля підтримки наших бійців, наших людей, і нашої країни.

До кола бізнесів, які сповідують цінності безбар’єрності, доєднується Mastercard, яка впроваджує безбар’єрні проєкти як в своїй компанії, так і в сервісах для клієнтів.

Тож, якщо ви хочете дізнатися більше про безбар’єрність у бізнесі, чому це важливо, чим можна бути зараз корисним, переходьте за посиланням:

https://business.diia.gov.ua/business-without-barriers

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь