Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

Хочеш бути юним героєм без зброї❓ Приєднуйся до Руху юних пожежних-рятувальників!

Дата: 13.03.2023 10:40
Кількість переглядів: 116

Хочеш бути юним героєм без зброї❓Приєднуйся до Руху юних пожежних-рятувальників! Клікай на посилання 👉 https://linktr.ee/young_firefighters_ukraine обирай свій регіон та заповнюй анкету❗️

Герої без зброї носять форму ДСНС! 

У кожного героя повинні бути помічники – юні рятувальники, котрі в подальшому продовжать їх справу. Тож ми пропонуємо для дітей стати помічниками наших героїв та бути на варті безпеки!

Що на вас чекає? 

По-перше, ви завжди будете бажаним гостем у будь-якому пожежно-рятувальному підрозділі! А по-друге ви матимете особистий супер-костюм героя-рятувальника.

Крім цього на вас чекає тісна співпраця зі справжніми пожежними-рятувальниками, вивчення рятувальної справи, кіносемінари, літні табори, спільні челенджі та інші заходи, які сприяють вивченню правил безпечного життя. 

Ви станете частинкою активного соціального життя школи та громади і зможете допомагати реалізовувати один з важливих напрямків нашої служби - запобігання виникненню надзвичайних ситуацій! Адже безпечне життя закладається саме з дитинства, і тут нам не обійтись без юних помічників.

Зацікавився? Не барись – прийшов час діяти і посилити осередок безпеки!

young_firefighters_ukraine | Linktree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь