Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

Децентралізація: Представники громад Житомирщини запрошуються на навчання зі створення плану комунікації змін

Дата: 01.03.2023 14:33
Кількість переглядів: 118

Децентралізація: Представники громад Житомирщини запрошуються на навчання зі створення плану комунікації змін

Фото без опису

Як пов’язані між собою протести мешканців та відсутність у громаді спеціаліста з комунікацій? Чому комунікаційна стратегія не менш важлива для громади, ніж стратегія розвитку? Що таке комунікаційний план та як його зробити?

Про все це дізнаються, а також на практиці підготують свій план комунікацій змін у громаді учасники Мережі з обміну досвідом «Створення плану комунікації змін у громаді».

Що це?

Мережа з обміну досвідом «Створення плану комунікації змін у громаді» – це можливість за підтримки професійних експертів-менторів скласти план комунікаційної підтримки впровадження зміни у громаді. А також – дев’ять тижнів онлайн-семінарів, практикумів, що створені спеціально для уповноважених осіб з комунікацій органів місцевого самоврядування. Крім того, робота в мережі – це можливість отримувати практичний досвід від колег із інших громад та ділитися власним.

Чому саме ця мережа?

Учасники мережі розроблять індивідуальні комунікаційні плани для супроводу впровадження зміни в громаді-учасниці мережі на 2023 або наступні роки.

З цією метою учасники пройдуть сесію навчальних заходів, зокрема:

  • ознайомляться із поняттям стратегічних комунікацій та підходами до налагодження внутрішньої та зовнішньої комунікації в ОМС;
  • навчаться визначати шляхи досягнення цілей комунікації, обирати канали та комунікаторів, контролювати процес комунікації, працювати з негативом;
  • сформують навички планування та реалізації комунікацій у процесі впровадження змін.

Коли?

З 29 березня 2023 року. Тривалість: навчальна програма – 9 тижнів, менторська підтримка для написання плану – 4 місяці.

Хто може стати учасником мережі?

Два представника від громади (керівник/-ця, в чиїх посадових обов’язках є координація діяльності з комунікації в ОМС, та спеціаліст/-ка, який безпосередньо веде напрямок комунікацій/інформаційної діяльності в ОМС).

Як взяти участь?

Заповнити заявку, що додається, та до 18:00 10 березня 2023 року надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de, в темі повідомлення вказавши «Комунікація змін/Назва громади та область».

Якщо у вас є запитання щодо участі, просимо їх надсилати на адресу regops.u-lead@giz.de. Надамо відповіді на усі запитання, які надійдуть не пізніше 07 березня 2023 року.

З експертним роз’ясненням новацій лютого 2023 року щодо казначейського обслуговування місцевих бюджетів можна ознайомитися ТУТ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь