Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

У Житомирі провели обласний тренінг «Фахівець з національно-патріотичного виховання»

Дата: 24.01.2023 08:59
Кількість переглядів: 113

 

Фото без опису

З 17 по 19 січня Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА/ОВА спільно з громадською організацією “Молодіжний інтеграційний центр” проведено обласний тренінг для спеціалістів, які відповідають за реалізацію національно-патріотичного виховання в органах місцевого самоврядування “Фахівець з національно-патріотичного виховання”.

 

Мета заходу – підвищення рівня компетентності фахівців, волонтерів, які працюють у сфері національно-патріотичного виховання щодо особливостей становлення системи національно-патріотичного виховання молоді на сучасному етапі, набуття ціннісних орієнтирів, умінь для здійснення діяльності у даній сфері на єдиних засадах.

Учасники тренінгу ознайомилися з формами та методами впровадження НПВ, нормативно-правовими актами у сфері НПВ, обговорили складові національно-патріотичного виховання, компетентності фахівця, незламні постаті в історії України, навчилися інформаційній гігієні та аналізу ресурсних можливостей. Окрему увагу приділили домедичній підготовці в умовах війни.

Головним результатом трьохденного навчання безперечно, можна вважати те, що учасники відчули себе єдиним колективом, що має одну спільну мету – виховання громадянина-патріота Вільної України.

Дякуємо всім учасникам за обмін досвідом та активність.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь