Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

Огляд колективів художньої самодіяльності у Федорівці

Дата: 24.02.2020 16:18
Кількість переглядів: 125

Фото без описуГостинна світлиця Федорівського закладу культури, прикрашена картинами художника Миколи Косяка, виробами з дерева та вишивками майстринь:  Ключко Марії та  Олени Ригун з с.Кропивні, Ніни  Нюкало – начальника відділу культури, Вікторії Залевської з с. Романівки,  старовинними фотографіями народних свят та святковою фотозоною, представлених на честь творчого огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів культури Брониківської ОТГ «Народна пісня – ластівка весняна» 23 лютого  радо зустрічала шанувальників народної творчості, славних гостей — талановитих аматорів сцени з навколишніх сіл, членів журі у складі: заслуженого працівника культури України Миколи Куркача, координатора творчої інтелігенції міста, поетеси-піснярки Валентини Ксендзук,  директора Федорівської школи Алли Левченко та депутата Брониківської сільської ради Леоніда Левчишина.

  Святкове дійство розквітло веселковими барвами привітальної пісні, виконаної  учасниками хорового колективу клубних працівників Брониківської ОТГ.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулися сільський голова Брониківської сільської ради Надія Залевська та в.о. старости Федорівського старостинського округу Алла Осадчук

Свої художні програми продемонстрували творчі колективи сіл: Романівка, Барвинівка, Тупальці, Федорівка, Слобода Романівська, Поліянівка, Варварівка Лебедівка, Яворівка, Тальки.

     Усі названі художні колективи гідно представляли багатовікові творчі набутки своїх родових поселень. У заповненій залі панувала по-справжньому святкова атмосфера. Учасників підтримували родичі, знайомі, небайдужі глядачі, які зібралися на свято, демонструючи єдність і згуртованість. Усі присутні отримали задоволення від виступів учасників творчого звіту, також наприкінці заходу гостей частували смачними пригощаннями на честь свята Масляної.

Після  виступу колективів за участь у конкурсі члени журі  нагородили  призовими місцями:

  • Дипломом за І місце – колектив клубу с. Федорівка;
  • Дипломом за ІІ місце – колектив Будинку культури с.Тупальці;
  • Диплом за ІІІ місце – колектив Будинку культури с.Романівка.

Інші учасники заходу були нагороджені подяками.

Наостанок, можна з гордістю сказати, що Брониківська земля  – дивовижна, вона багата не тільки своїми звичаями, традиціями та культурою, а й людьми, що несуть ці цінності у народ. Це земля, обдарована творчими талановитими нащадками, які з кожним днем, немов яскраві зорі загоряються на небосхилі нашої рідної батьківщини.

За інформацією відділу культури та соціальної роботи з сім’єю,

дітьми та людьми похилого віку Брониківської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь