Брониківська громада

Житомирська область, Звягельський район

Огляд колективів художньої самодіяльності у Федорівці

Дата: 24.02.2020 16:18
Кількість переглядів: 87

Фото без описуГостинна світлиця Федорівського закладу культури, прикрашена картинами художника Миколи Косяка, виробами з дерева та вишивками майстринь:  Ключко Марії та  Олени Ригун з с.Кропивні, Ніни  Нюкало – начальника відділу культури, Вікторії Залевської з с. Романівки,  старовинними фотографіями народних свят та святковою фотозоною, представлених на честь творчого огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів культури Брониківської ОТГ «Народна пісня – ластівка весняна» 23 лютого  радо зустрічала шанувальників народної творчості, славних гостей — талановитих аматорів сцени з навколишніх сіл, членів журі у складі: заслуженого працівника культури України Миколи Куркача, координатора творчої інтелігенції міста, поетеси-піснярки Валентини Ксендзук,  директора Федорівської школи Алли Левченко та депутата Брониківської сільської ради Леоніда Левчишина.

  Святкове дійство розквітло веселковими барвами привітальної пісні, виконаної  учасниками хорового колективу клубних працівників Брониківської ОТГ.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулися сільський голова Брониківської сільської ради Надія Залевська та в.о. старости Федорівського старостинського округу Алла Осадчук

Свої художні програми продемонстрували творчі колективи сіл: Романівка, Барвинівка, Тупальці, Федорівка, Слобода Романівська, Поліянівка, Варварівка Лебедівка, Яворівка, Тальки.

     Усі названі художні колективи гідно представляли багатовікові творчі набутки своїх родових поселень. У заповненій залі панувала по-справжньому святкова атмосфера. Учасників підтримували родичі, знайомі, небайдужі глядачі, які зібралися на свято, демонструючи єдність і згуртованість. Усі присутні отримали задоволення від виступів учасників творчого звіту, також наприкінці заходу гостей частували смачними пригощаннями на честь свята Масляної.

Після  виступу колективів за участь у конкурсі члени журі  нагородили  призовими місцями:

  • Дипломом за І місце – колектив клубу с. Федорівка;
  • Дипломом за ІІ місце – колектив Будинку культури с.Тупальці;
  • Диплом за ІІІ місце – колектив Будинку культури с.Романівка.

Інші учасники заходу були нагороджені подяками.

Наостанок, можна з гордістю сказати, що Брониківська земля  – дивовижна, вона багата не тільки своїми звичаями, традиціями та культурою, а й людьми, що несуть ці цінності у народ. Це земля, обдарована творчими талановитими нащадками, які з кожним днем, немов яскраві зорі загоряються на небосхилі нашої рідної батьківщини.

За інформацією відділу культури та соціальної роботи з сім’єю,

дітьми та людьми похилого віку Брониківської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь